Fran­se sa­la­de met ba­con en ei

(89)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 89

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Kook de haricots verts in 6 min. beetgaar. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de bacon in 3 min. knapperig. Verkruimel grof.
  2. Pel de eieren en snijd ze in partjes. Verdeel de slamelange, eipartjes, haricots verts, bacon, ui en tomaat over 4 borden.
  3. Besprenkel de salade met de rest van de olie en de azijn. Strooi er de croutons en peper over.

Tip:

Lekker met een kleine portie Franse frites of Frans stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.