Bo­nen­chi­li met wit­te kaas­blok­jes

(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook ca. 1 minuut fruiten. Groentemix en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Intussen tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in partjes snijden. Kidneybonen laten uitlekken. Bonen en tomaten door groentemix scheppen en ca. 4 minuten meeverwarmen. Chili vermengen met rijst. Garneren met kaasblokjes. Lekker met tortillachips.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 102 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.