Afri­kaan­se braai­worst

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
zuid-afrikaans bijgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui op middelhoog vuur in 5 min. lichtbruin. Voeg de chili en de knoflook toe en bak nog 1 min. Voeg de azijn en de ketjap toe en laat 5 min. zacht koken.
  2. Laat het mengsel afkoelen en meng er de ketchup door. Snijd de zilveruitjes klein en roer ze samen met de peterselie door de saus. 3 Gril de worsten 10 min. op de braai. Serveer met de braaisaus.

Tip:

U kunt de braaisaus maximaal 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

video

Worst gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 00:45 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.