Ko­kos­chut­ney

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas bijgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom gemalen kokos met 50 ml gekookt water mengen. Gember, knoflook, rode peper, bosuitjes, citroensap en olie door kokos mengen. Op smaak brengen met zout. Lekker als smaakmaker bij Indiase maaltijd.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: India

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.