Zoet­zu­re pak­soi met vis en wit­te rijst

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 53

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de ui 3 minuten. Schep de paksoistelen en de helft van het paksoigroen erbij en roerbak 2 minuten. Roer de woksaus erbij en stoof het gerecht 15 minuten. Schep op het laatst de rest van het paksoiblad en de mangostukjes erdoor. Schep de paksoi met de mango met een schuimspaan op 4 borden. Leg op elk bord een lekkerbekje en lepel het stoofvocht uit de pan erover. Serveer de witte rijst apart erbij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 99 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.