Ro­de cur­ry met pak­soi en yel­low­fin so­le

(128)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 128

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 2 min. Roerbak eerst het wit van de paksoi 2 min. op hoog vuur. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe, schep om en laat 3 min. zachtjes koken.
  2. Snijd ondertussen de vis in stukken. Voeg de vis samen met het groen van de paksoi toe en warm 4 min. door.
  3. Verdeel de rijst en de curry over 4 diepe borden. Lekker met geroosterd amandelschaafsel.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.