Ge­roos­ter­de worst­jes met sper­zie­bo­nen

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 650 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Doe de braadworsten in een pan met ruim kokend water en breng dit aan de kook. Haal de pan van het vuur en laat de worsten 5 min. wellen. Neem de braadworsten uit het water en dep ze droog.
  2. Meng de olie, de knoflook en Italiaanse keukenkruiden. Meng de worsten en stukken ui met de aardappelschijfjes en de helft van de kruidenolie en schep ze in een braadslee. Schuif de braadslee in de oven en bak alles gaar in 25 min., schep af en toe om.
  3. Kook de sperziebonen beetgaar in 8 minuten. Giet ze af, doe de tomaten en de rest van de kruidenolie erbij. Roer om en stoof nog 2 minuten. Serveer de worstjes en aardappelschijfjes met de bonen-tomatenstoof.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.