Ge­roos­ter­de groen­ten met ro­de cur­ry­pas­ta

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 345 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais bijgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardappelen en de bietjes in stukken. Roer de olie door de currypasta. Meng de helft door de aardappelen en de andere helft door de bietjes. Leg de aardappelen op de bakplaat en rooster ze 30 minuten in het midden van de oven. Voeg de bietjes de laatste 10 minuten toe en de bosui de laatste 5 minuten. Controleer of de aardappelen gaar zijn en breng op smaak met peper en zout.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 345 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.