Quesa­dil­la met os­sen­worst

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans borrelhapje 16 stuks
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue
  • hamburgerklem

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Tortilla's met olie bestrijken. Tortilla in hamburgerklem leggen. Plakjes ossenworst, kaas en bosui over tortilla verdelen. Naar smaak chilipeper erboven malen. Andere tortilla erop leggen en licht aandrukken. Hamburgerklem sluiten.
  2. Quesadilla aan beide kanten in ca. 4 min. lichtbruin grillen. Quesadilla op plank leggen en in 16 punten snijden.

Tip:

Een quesadillasis een dubbel gebakken tortilla. De basis voor de vulling is altijd kaas. Verder is bijna alles mogelijk.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 60 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.