Am­ster­dam­se cros­ti­ni met os­sen­worst

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 12 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sneetjes stokbrood in broodrooster of onder ovengrill goudbruin roosteren. In kommetje crème fraîche met mosterd mengen. Sneetjes brood besmeren met mosterdmengsel. Veldsla over broodjes verdelen en plakjes ossenworst erop leggen, garneren met uitjes. Peper erover malen en serveren.

Tip:

In plaats van zilveruitjes is een beetje olijventapenade op de worst ook heel lekker. Probeer ook eens: een tosti kaas-ossenworst, of rulgebakken ossenworst door de pasta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.