Spaans brood met to­maat en knof­look

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans bijgerecht 6 personen
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Brood aan beide kanten met 4 el olijfolie bedruppelen of bestrijken. Brood op rooster aan beide kanten snel goudbruin grillen.
  2. Brood aan beide kanten met halve teentjes knoflook inwrijven. Tomaten halveren en volledig in brood wrijven. Alleen de schil blijft over. Brood op schaal leggen, rest van olijfolie erover druppelen en naar smaak zeezout erover malen. Lekker bij mediterrane gerechten en gegrilde groenten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 255 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.