Pit­ti­ge mexi­caan­se cock­tail­dip

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 95 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans bijgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schil dun van limoen raspen en vrucht uitpersen. In kom tomatenpuree met limoenrasp, wodka en suiker losroeren. Zure room, Mexicaanse kruiden en naar smaak limoensap, tabasco en zout erdoor roeren. Saus in schaaltje scheppen en, afgedekt, tot gebruik in koelkast bewaren. Lekker bij o.a. gegrilde vis, garnalen, mosselen en tortilla's.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 95 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.