Mexi­caan­se tor­til­la­p­un­ten

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In schaaltje zure room mengen met ui, peterselie en helft knoflook. Met zout en peper op smaak brengen. In grote koekenpan of wok olie verhitten, vegetarisch gehakt 3 min. bakken. Bevroren groenten en knoflook toevoegen en nog 7 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tortilla's in vieren knippen. Punten dik besmeren met smeerkaas. Groentemengsel op besmeerde tortilla scheppen. Telkens 4 punten op elkaar stapelen en voorzichtig naast elkaar in 2 grote koekenpannen leggen. Met deksel op pan op laag vuur ca. 5 min. verwarmen. Punten op 4 borden leggen en op elk een lepel knoflooksaus scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 717 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.