Ci­troe­na­ï­o­li

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 280 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan bijgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schil dun van citroen raspen en vrucht uitpersen. Mayonaise in schaaltje scheppen, citroenrasp, knoflook en naar smaak citroensap en zout en peper erdoor roeren. Smaken ca. 10 min. laten intrekken. Lekker bij o.a. warmgerookte forel, tilapia in rozemarijnmarinade (recepten zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek), pittig gekruide kip en op stokbrood.

Tip:

Rooster een hele bol knoflook op de barbecue mooi goudbruin en kruid de volgende keer de saus met deze heerlijke gerookte knoflook.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 280 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 2 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.