Pas­ta­sa­la­de met snij­bo­nen en kaas

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 71

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste 5 minuten de paprika toe. Spoel de farfalle en paprika onder koud water af in een vergiet.
  2. Roer de mayonaise met de Italiaanse keukenkruiden en 3 eetlepels vocht uit het potje van de snijbonen tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper. Laat de snijbonen uitlekken.
  3. Meng de farfalle en paprika met de uitgelekte snijbonen, de cherrytomaten, de blokjes kaas en de dressing.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.