Kip­spa­re­ribs met ge­bak­ken rijst

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 550 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bereid de kipspareribs volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de pandanrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de komkommerreepjes en pittige rauwkost met de azijn en de suiker.
  2. Giet de pandanrijst af. Verhit in een wok de boemboe nasi goreng, schep de Thaise roerbakgroente erbij en roerbak 5 minuten op halfhoog vuur. Schep de rijst bij de groenten in de wok en roerbak 5 minuten.
  3. Serveer de kipspareribs met de gebakken rijst en het groentezoetzuur.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.