Makreelsalade met bleekselderij op stokbrood
395 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
200 g
1 stengel
2 el
2 el
2 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 nr. 03 - Tijd voor vrienden
Maak de makreelfilet los met een vork. Snijd de bleekselderij en peterselie zeer fijn. Meng de makreel met de bleekselderij, mayonaise en peterselie. Breng op smaak met de (vers) sinaasappelsap, (versgemalen) peper en zout. Serveer op (geroosterde) repen stokbrood.
Makreelsalade met bleekselderij op stokbrood

bijgerecht
4 personen
395 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Maak de makreelfilet los met een vork. Snijd de bleekselderij en peterselie zeer fijn. Meng de makreel met de bleekselderij, mayonaise en peterselie. Breng op smaak met de (vers) sinaasappelsap, (versgemalen) peper en zout. Serveer op (geroosterde) repen stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g makreelfilets in blik
1 stengel bleekselderij
2 el verse peterselie
2 el mayonaise
2 el sinaasappelsap




