Ma­kreel­sa­la­de met bleek­sel­de­rij op stok­brood

(114)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans bijgerecht 4 personen
3 114

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak de makreelfilet los met een vork. Snijd de bleekselderij en peterselie zeer fijn. Meng de makreel met de bleekselderij, mayonaise en peterselie. Breng op smaak met de (vers) sinaasappelsap, (versgemalen) peper en zout. Serveer op (geroosterde) repen stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Makreelsalade met bleekselderij op stokbrood

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ma­kreel­sa­la­de met bleek­sel­de­rij op stok­brood

1
1
  • 200 g makreelfilets
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 el verse peterselie

Maak de makreelfilet los met een vork. Snijd de bleekselderij en peterselie zeer fijn.

2
2
  • 2 el mayonaise
  • 2 el sinaasappelsap

Meng de makreel met de bleekselderij, mayonaise en peterselie. Breng op smaak met de (vers) sinaasappelsap, (versgemalen) peper en zout.

3
3

Serveer op (geroosterde) repen stokbrood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.