Avo­ca­domous­se in to­ma­ten­saus

(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 8 stuks
3 80

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • amuselepels of grote lepels

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de avocado en verwijder de pit en de schil. Pureer de hele vrucht in de keukenmachine of met de staafmixer met het citroensap. Roer de seasoningmix erdoor. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin. Vul de lepels voor 1/3 met de Sugo kruidensaus. Schep de avocadomousse erin en strooi het amandelschaafsel erover. Garneer de lepels met blaadjes koriander.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 60 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.