Ge­roos­terd brood met avo­ca­do en wit­te kaas

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 4 personen
4 57

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in 12 schuine plakjes en bestrijk die aan beide zijden dun met olie. Laat de plakjes stokbrood in het midden van de oven in 7-8 minuten goudbruin kleuren, neem ze uit de oven en laat ze afkoelen. Schep de blokjes tomaten, kaas en avocado om met het citroensap en verdeel over de plakjes stokbrood. Serveer direct.

Tip:

Voor een verfijndere versie: ontvel de tomaten voor u ze in blokjes snijdt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 330 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.