Muf­fins met pis­ta­che­no­ten

  • nagerecht
  • 6 stuks
  • 240 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(72)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans nagerecht 6 stuks
3 72

Ingrediënten

Keukenspullen
  • muffinvorm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Doe de suiker met de vanillesuiker en een mespunt zout in een beslagkom. Breek het ei boven de kom. Schenk de helft van de karnemelk erbij en klop alles goed door elkaar. Voeg al kloppend de rest van de karnemelk en de olie toe.
  2. Zeef de helft van het bakmeel boven de kom en spatel het door het eimengsel. Zeef en spatel ook de rest van het bakmeel erdoor tot een glad beslag. Roer de pistachenoten erdoor. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes. Bak de muffins in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
video

Cup­ca­kes ma­ken

Kookles interactief - 00:44 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.