Ra­vi­o­li met broc­co­li en to­nijn

(246)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 246

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Halveer de tomaatjes. Kook de broccoli in een pan met kokend water in 4 min. beetgaar. Giet af. Bereid de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Giet ondertussen de tonijn af. Verdeel de tonijn met een vork in kleine stukjes. Meng de tonijn en de tuna with a twist en breng op smaak met peper. Snijd de basilicum in reepjes. Meng in een pan de ravioli, broccoli en tomaatjes, verwarm goed door en schep op borden. Verdeel de tonijn erover en bestrooi met basilicum.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 44-45

Ravioli met broccoli en tonijn

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ra­vi­o­li met broc­co­li en to­nijn

1
1
  • 600 g broccoli
  • 250 g cherrytomaten

Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Halveer de tomaatjes. Kook de broccoli in een pan met kokend water in 4 min. beetgaar. Giet af.

2
2
  • 500 g verse ravioli met 5 kazen

Bereid de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
3
  • 185 g tonijn in olie
  • 85 g tuna with a twist

Giet ondertussen de tonijn af. Verdeel de tonijn met een vork in kleine stukjes. Meng de tonijn en de tuna with a twist en breng op smaak met peper.

4
4
  • 8 g verse basilicum

Snijd de basilicum in reepjes. Meng in een pan de ravioli, broccoli en tomaatjes, verwarm goed door en schep op borden.

5
5

Verdeel de tonijn erover en bestrooi met basilicum.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.