Ta­gli­o­ni bi­co­lo­re met ge­vul­de porto­bel­lo's

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 570 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(204)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 204

Ingrediënten

Keukenspullen
  • braadslede

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 180 °C. Peterselie wassen, dikke stelen verwijderen en overige deel fijnknippen (paar blaadjes achterhouden voor garnering). Portobello's schoonborstelen en steeltjes verwijderen. Knoflook pellen en fijnsnijden. Zuivelspread, knoflook en peterselie in kom mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Portobello's vullen met zuivel-mengsel en besprenkelen met 2 el olijfolie. Schaal in oven zetten en portobello's in 15 min. gaarbakken. Pasta bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Rucola grof snijden. Pasta afgieten en omscheppen met rest van olie. Rucola en tweederde deel van de kaas door pasta mengen. Pasta serveren met gevulde portobello's en garneren met de rest van de kaas en peterselie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.