Snel­le EK-spies met oran­jesa­la­de

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue
  • 4 spiesen

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Halveer de worsten. Rijg aan elke spies om en om 3 stukjes paprika, worst en ui en bestrijk met de olie.
  2. Gril de spiesen op de barbecue in 20 min. gaar. Meng ondertussen de peen julienne met de komkommersalade. Serveer de spiesen met de salade, het stokbrood en de saus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 24-25

Snelle EK-spies met oranjesalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snel­le EK-spies met oran­jesa­la­de

1
1

Steek de barbecue aan.

2
2
  • 1 rode paprika
  • 2 uien

Snijd de paprika in 12 stukjes. Snijd de uien elk in 6 stukken.

3
3
  • 270 g Catalaanse worstjes
  • 1 el olijfolie

Halveer de worsten. Rijg aan elke spies om en om 3 stukjes paprika, worst en ui en bestrijk met de olie.

4
4
  • 150 g peen julienne
  • 250 g rauwkost komkommersalade

Gril de spiesen op de barbecue in 20 min. gaar. Meng ondertussen de peen julienne met de komkommersalade.

5
5
  • 1 stokbrood
  • 125 g saus

Snijd het stokbrood in plakken. Serveer de spiesen met de salade, het stokbrood en de saus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.