Gnoc­chi met pom­poen

(119)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 119

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakblik

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de ovengrill voor. Snijd de pompoen in parten van 2 cm dik. Verwijder de pitjes en zaadjes en snijd de parten in stukken (met schil). Schep in een ingevet bakblik de pompoen om met de uipartjes, knoflook, kaneel, chilipoeder en zout naar smaak. Leg de tomaatjes ernaast en verdeel de olie erover. Schuif het bakblik 10 cm onder het hete grillelement en rooster de groenten gaar en bruin in 20-25 minuten. Schep regelmatig om. Kook intussen de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op het pak. Schep de gnocchi in diepe borden. Bestrooi met de kaas en verdeel de pompoen en de tomaten erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.