Ver­se lint­pas­ta met to­maat en kap­per­tjes

(138)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 138

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een ruime koekenpan en fruit de ansjovis met de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de plakken tomaat toe en bak ze op matig hoog vuur 4-5 min. mee. Roer de kappertjes erdoor en breng op smaak met het citroensap en peper naar smaak. Laat de pasta goed uitlekken, schep de pastalinten door de gebakken tomaat en bak 1-2 min. mee. Schep de pasta in 4 diepe borden, bestrooi met de peterselie en serveer meteen.

Tip:

Kappertjes zijn lang houdbaar en erg lekker in een pasta of een salade.

video

Ui frui­ten

Instructievideo - 00:31 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.