Ro­sé­fon­due

(93)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 93

Ingrediënten

Keukenspullen
  • fonduepan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de inhoud van het zakje kaasfondue in een fonduepan of een andere vuurvaste schaal 10-15 minuten op middelhoog vuur. Roer de rosé en de tomatensap erdoor als de fondue kookt. Breng opnieuw aan de kook. Roer voor het serveren de olijven en de peterselie erdoor. Lekker met (Italiaanse) soepstengels.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.