Kro­kan­te tofu met groen­ten en cas­hew­no­ten

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens aanwijzingen op de verpakking koken. Afgieten. Tofu goed laten uitlekken en in blokjes snijden. In wok olie verhitten en tofu in ca. 8 min. rondom goudbruin bakken. Groenten toevoegen en nog 5 min. bakken. Saus toevoegen en 3 min. verwarmen. Cashewnoten grof hakken. Tofu over 4 borden verdelen, bestrooien met noten. Rijst erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 840 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 121 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.