Shoarmapizza met knoflooksaus

Je kunt het in een broodje eten, maar op een pizza is shoarma ook heel lekker. De saus mag natuurlijk niet ontbreken.

700 kcal

15 min. bereiden, 30 min. oventijd

3.7/5

(163)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 36-37 - 2007 week 36-37

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de groenten in een ruime pan met kokend water 3 min. Giet af en laat goed uitlekken.

  2. Vet de bakplaat in. Rol het pizzadeeg op de bakplaat los en trek uit tot de lap zo groot is als de bakplaat. Bestrijk het deeg met de tomatensaus uit de verpakking. Verdeel hierover de diepvriesgroenten en het shoarmavlees. Strooi de kaas erover. Bak in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Maak de tomaten schoon, snijd in partjes en meng met 2 el. knoflooksaus. Snijd de pizza in stukken en serveer met de knoflooksaus en tomatensalade.

Wat vond je van dit recept?

Shoarmapizza met knoflooksaus

Je kunt het in een broodje eten, maar op een pizza is shoarma ook heel lekker. De saus mag natuurlijk niet ontbreken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig