Gar­na­len­sa­la­de met avo­ca­do

(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 65

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelpartjes in diepe pan in ruim koud water met wat zout aan de kook brengen en in ca. 10 min. gaarkoken. Afgieten en onder koude kraan afspoelen. Prei wassen en in zeer smalle ringen snijden. Spitskool in zeer smalle reepjes snijden. Avocado's halveren, pit verwijderen, schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Met citroensap besprenkelen. Prei, kool, aardappelpartjes, avocado, garnalen en saus mengen. Met peper op smaak brengen. Salade op 4 borden scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 589 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.