Tan­door­i­kip en groen­ten met pap­pa­dums

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kip in blokjes snijden. Marinademix met 1 el olie en blokjes kip mengen. 5-10 min. laten trekken. Rijst (uit pakket) volgens gebruiksaanwijzing koken. Wortel en bloemkool in diepe pan met 1/2 l water en kerrie aan de kook brengen en 5 min. koken. Afgieten. Koekenpan of wok verhitten, hierin gemarineerde kip (droog) in 8 min. bakken. 600 ml water, sausmix en room toevoegen en goed roeren. Groenten toevoegen, aan de kook brengen en 5 min. zachtjes doorkoken. Ondertussen in ruime koekenpan olie verhitten. Een pappadum in olie leggen, met spatel plat drukken en 2-3 sec. bakken. Direct op keukenpapier leggen, goed droogdeppen en rest pappadums bakken. Tandoorikip en groentecurry op 4 borden scheppen en knapperige pappadums erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 833 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 127 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.