Ta­gli­a­tel­le met krui­di­ge kaas­saus

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de melk in een steelpan en laat de kaas erin smelten. Roer 3 el warm water door de maizena en roer dit door het melk-kaasmengsel. Breng de kaassaus op smaak met zout en (versgemalen) peper. Houd de kaassaus op laag vuur warm; voeg een extra scheutje melk toe als de saus te dik wordt. Klop van de azijn en olie een dressing. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Sprenkel de dressing over de plakken tomaat, bestrooi de tomatensalade met de pistachenoten en knip de tuinkers boven de salade van het bed. Schep de kaassaus door de warme tagliatelle. Serveer direct met de tomatensalade erbij.

Tip:

Frambozenazijn over? Ook in andere salades smaakt 'ie heerlijk!

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.