Ta­gli­a­tel­le met wal­no­ten­saus

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bleekselderij schoonmaken, stengels halveren en in reepjes snijden. Groen bewaren. Tagliatelle koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bleekselderijreepjes laatste 5 min. meekoken met tagliatelle. Afgieten en laten uitlekken. Ondertussen knoflook pellen en met helft bleekselderijgroen zeer fijn malen met staafmixer of foodprocessor. Walnoten toevoegen en ook fijnmalen. Olie, azijn en kaas erdoor mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Tagliatelle met bleekselderij over 4 diepe borden verdelen. Walnotensaus erover scheppen en bestrooien met rest bleekselderijgroen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 845 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 61 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.