Wok­ge­recht van au­ber­gi­ne en var­kens­vlees

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en fijnsnijden. Aubergines schoonmaken en in plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui 1 min. fruiten. Nasi/bamivlees toevoegen en in 3 min. bruinbakken. Auberginereepjes toevoegen en 4 min. bakken. Woksaus toevoegen en geheel minimaal 10 min. laten stoven. Eventueel wat water toevoegen als het te droog wordt. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Bosui door wokschotel scheppen. Wokschotel met mie serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.