Ge­hakt­bal­le­tjes in to­ma­ten­saus

(72)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 72

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kruidenmix, gehakt en ei mengen. Hiervan kleine gehaktballetjes kneden. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Stelen in plakjes snijden. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. In braadpan margarine verhitten en balletjes rondom bruin bakken. Ui toevoegen en 2 min. meebakken. Sugo, 100 ml water en broccoli toevoegen en afgedekt 10 min. stoven. Gehaktballetjes met rijst serveren. Lekker met komkommersalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.