Stamp­pot ver­ge­ten groen­ten met rook­worst

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 53

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, wassen en in stukjes snijden. Knolselderij schillen en in stukjes snijden. Aardappels en selderij in 15 min. beetgaar koken. Snijbonen volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Witte bonen uitlekken en met snijbonen meeverwarmen. In magnetron melk 1 min. verhitten (700 watt) en van aardappels, knolselderij, margarine en melk een luchtige puree stampen. Snijbonen en witte bonen door de puree roeren en stamppot op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Worstjes inprikken en 2 x 1 min. in magnetron verwarmen. Stamppot over vier borden verdelen en worstjes er midden op leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.