Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel
15 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4 plakjes
½ el
1 el
50 g
Dit heb je nodig
amuselepels of grote lepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 nr. 13 - Kerst voor elkaar!
Vouw de halve plakjes rosbief dubbel en rol ze tot roosjes. Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met peper en zout. Leg op iedere lepel een rosbiefroosje. Leg in het midden van elk roosje wat blokjes biet en garneer met een schepje mierikswortelroom.
Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel

voorgerecht
8 personen
15 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Vouw de halve plakjes rosbief dubbel en rol ze tot roosjes. Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met peper en zout. Leg op iedere lepel een rosbiefroosje. Leg in het midden van elk roosje wat blokjes biet en garneer met een schepje mierikswortelroom.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
4 plakjes rosbief
½ el mierikswortel
1 el zure room
50 g gekookte bietjes
Dit heb je nodig
amuselepels of grote lepels




