Ros­biefroos­jes met biet en mie­riks­wor­tel

(123)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 8 personen
3 123

Ingrediënten

Keukenspullen
  • amuselepels of grote lepels

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vouw de halve plakjes rosbief dubbel en rol ze tot roosjes. Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met peper en zout. Leg op iedere lepel een rosbiefroosje. Leg in het midden van elk roosje wat blokjes biet en garneer met een schepje mierikswortelroom.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 15 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.