Pit­ti­ge ros­bief­rol­le­tjes

  • borrelhapje
  • 8 stuks
    • 10 min. bereiden
(96)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 8 stuks
3 96

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Leg de plakjes rosbief plat op het werkblad. Leg 3-4 blaadjes veldsla op het midden van elke plak. Roer de zure room, olijfolie en mierikswortel door elkaar. Breng dit mengsel op smaak met zout en (versgemalen) peper. Strijk het mierikswortelmengsel over de blaadjes veldsla en rol de plakjes rosbief losjes op.

Voedingswaarden (per stuk)
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.