Worst­jes in bla­der­deeg met ge­bak­ken kool

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 650 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 50

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg elke worst op een plakje deeg, zorg dat de worst er aan beide kanten een beetje uitsteekt en vouw het deeg dicht. Strooi een klein beetje kaas op de bovenkant van het deeg en laat de ingepakte worstjes op een bakplaat in het midden van de oven in 25 minuten gaar worden. Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de ui tot die goudbruin is. Bak de kool al omscheppend 5 minuten mee. Roer de appel en rozijnen erdoor en breng op smaak met zout en peper. Warm het geheel nog 3-4 minuten door. Bestrooi de kool met de walnoten en serveer die er apart bij.

Tip:

De smaak van de walnoten kom beter tot zijn recht als je de noten kort roostert in een droge koekenpan.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.