Zo­mer­se wraps met ra­ta­touil­le

(76)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 76

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een braadpan. Roerbak de groente, voeg na 3 min. de tomaat toe en laat 5 min. onafgedekt zachtjes koken. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kom de zure room met peper en zout naar smaak los. Breng de wokgroente op smaak met paprikapoeder, peper en zout. Leg op elk bord een wrap. Verdeel de sla, het grootste deel van de zure room en de helft van de kaas erover en klap ze dubbel. Schep de wokgroente ernaast en serveer met de rest van de zure room en de kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.