Ci­a­bat­ta met pes­to-ri­cot­ta en en­tre­co­te

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta's in lengte doorsnijden en helften halveren. Pesto en ricotta in schaaltje door elkaar roeren. Ciabattahelften met ricottamengsel insmeren en 3 à 5 minuten onder hete grill leggen. In grote koekenpan olie verhitten en entrecotes in 2 à 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Vlees direct uit pan nemen en bestrooien met zout. Op vier borden elk 1 ciabattahelft leggen. Salade over brood verdelen. Vlees erop leggen en afdekken met andere helften.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.