Pas­ta met kip en zon­ge­droog­de to­maat

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine, courgette, paprika en tomaat schoonmaken en in stukjes snijden. Ui pellen en snipperen. Knoflook pellen en fijnsnijden. Tijmblaadjes van takje rissen. Kip in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. In braadpan olie verhitten en kipblokjes rondom bruinbakken. Groenten en tijm toevoegen en 5 min. roerbakken. Bouillon toevoegen, aan de kook brengen en groenten ca. 15 minuten stoven. Gedroogde tomaten in stukjes snijden en toevoegen. Saus en penne mengen en met zout en peper op smaak brengen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.