Roerbakschotel met paksoi

610 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(105)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2006 nr. 04 - Heerlijk Pasen!

Aan de slag

  1. Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking en laat ze goed uitlekken in een vergiet. Maak de paksoi schoon en snijd de struiken in smalle reepjes.

  2. Snijd het vlees in blokjes. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 5 min. bruin. Voeg de paksoi toe en bak hem al omscheppend 4-5 min. mee. Breng op smaak met de sojasaus, komijn, peper en zout.

  3. Verdeel de mie over kommen en schep het vlees met de paksoi erop. Schenk de chilisaus op de mie en bestrooi met de gebakken uitjes.

  • variatietipVoor een vegetarisch gerecht kan het varkensvlees worden vervangen door Tofu roerbak fijn of pittig gekruid.
  • variatietipLiefhebber van pittig? Voeg dan samen met de komijn wat sambal toe.

Wat vond je van dit recept?

Roerbakschotel met paksoi

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig