Soes­jes­taart met cho­co­la­de­saus en slag­room

(118)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans nagerecht 8 personen
4 118

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Soesjes en minibanaantjes laten ontdooien. Chocolade raspen en met 400 ml water 15 min. laten koken. Van slagroom 6 el apart houden. Rest met 1 zakje vanillesuiker stijf kloppen. Taart bouwen: op groot bord 2 slagroomsoesjes leggen. Daar 8 moorkopsoesjes omheen leggen. Hieromheen om en om 8 banaantjes en 8 slagroomsoesjes leggen. Hierop, in midden, 4 banaantjes leggen. Hieromheen om en om 4 moorkop- en 4 slagroomsoesjes leggen. Hier bovenop 4 slagroomsoesjes leggen. Taart met toeven slagroom garneren. Warme chocolade met 1 zakje vanillesuiker en 6 el room mengen. Chocoladesaus over taart schenken, met pillen garneren en rijkelijk met poedersuiker bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 52 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.