Cho­co­la­de-ijs met kof­fie-cho­co­la­de­saus

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 635 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. (IJs ca. 30 minuten van tevoren uit diepvries nemen en zacht laten worden.) Witte chocolade in kleine stukjes snijden en door ijs mengen. IJs opnieuw invriezen.
  2. Pure of bittere chocolade in stukken breken. In pannetje met dikke bodem op laag vuur chocolade met slagroom laten smelten, regelmatig roeren. Koffiepoeder erin oplossen. IJs over vier coupes of schaaltjes verdelen. Warme chocoladesaus deels erover schenken en rest in sauskom apart erbij serveren.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.