Ta­co met an­dij­vie en ge­hakt

(89)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 89

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Andijvie schoonmaken en in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten en gehakt rul bakken. Wortel 2 min. meebakken. Seasoningmix met 150 ml water door gehaktmengsel roeren en 10 min. laten sudderen tot vocht is verdampt. Taco shells volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Taco's vullen met andijvie, gehaktmengsel en met kaas bestrooien. Met crème fraîche serveren. Lekker met kropsla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.