Pit­ti­ge tij­ger­gar­na­len met knof­look

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng in een kom het citroensap, 2 el olie, de rode peper en zout naar smaak. Schep de garnalen erdoor en marineer minstens 15 min. Doe de knoflook en de koriander in aparte schaaltjes. Bewaar de garnalen en kruiden tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  2. Verhit in een gourmetpannetje een beetje olijfolie. Bak al omscheppend de garnalen met wat knoflook, tot de garnalen roze zijn. Schep er naar smaak koriander door.
video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 11 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.