Spa­ghet­ti met to­ma­ten-pa­pri­kasaus

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan spekreepjes in 1 el olie bruin en knapperig bakken. Spek uit pan scheppen. In bakvet met 1 el extra olie ui en paprika 5 min. zachtjes bakken, regelmatig omscheppen. Knoflook erboven persen en inhoud van blikken tomatenblokjes toevoegen. Saus 15 min. op matig vuur laten inkoken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Afgieten en over vier diepe borden verdelen. Tomaten-paprikasaus erop scheppen en spaghetti bestrooien met spekreepjes en geraspte kaas.

Tip:

prijs per persoon 1.90 (in maart 2005)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 795 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.