Spa­ghet­ti met pad­den­stoe­len­saus

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 82

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin de ui, de paprika en de paddenstoelen 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de spinazieblokjes toe en laat ze ontdooien. Schenk de kookroom en 125 ml water erbij en stoof het gerecht 5 minuten.
  3. Giet de spaghetti af en schep de helft van de gemalen kaas erdoor. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de spinazie-paddenstoelensaus erbij. Strooi er naar smaak nog wat kaas over.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.