Wit­lof met room­saus en ge­gril­de zalm

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, wassen, in stukjes snijden en in 20 min. gaarkoken. Bieslook fijnknippen. Witlof schoonmaken, harde kern verwijderen, in de lengte halveren en in 10 min. beetgaar koken. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden en bieslook erdoor roeren. Zalm met zout en peper inwrijven en in grillpan 8 min. grillen of in koekenpan bakken, halverwege keren. Witlof laten uitlekken. Rauwe ham om witlof wikkelen. Witlof over vier borden verdelen. Met zalm, saus en aardappels serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.