Zuur­kool­stamp­pot met ro­mi­ge kip­fi­let

(100)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 100

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zuurkool met 4-5 el water in 25 min. zachtjes gaarkoken. Puree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Uien pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan boter verhitten en ui fruiten. Paprika erdoor scheppen en nog 5 min. bakken. Kip erbij scheppen en in 5 min. rondom bruinbakken. Crème fraîche erdoor roeren en zachtjes meewarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Zuurkool en aardappelpuree door elkaar roeren en over vier borden verdelen. Kipfilet met saus erover scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.